Moha főz

Kókusztejes, gyömbéres csirke

Nemrég vettem egy doboz kókusztejet és csak nem nyúltam hozzá.

DSC_0335.JPG

Merengtem mit is lehetne vele kezdeni. Aztán hopp, csak nekikezdtem és ez lett az eredmény: gyömbéres csirkecomb kókusztejjel.

A csirkecombokat kettévágtam és forró olajon megpirítottam két közepes fej lilahagymát (sokkal lágyabb ízű vörös rokonánál).

DSC_0334_1.JPG

 

A húsdarabokat beledobtam és erős tűzön kb. 15 percig pirítottam.(Kicsit oda is pirult, de annál finomabb az íze)

DSC_0339.JPG

Mikor már majdnem puhára párolódott fedő alatt, akkor fűszereztem két cikk fokhagymával, kávéskanálnyi gyömbérrel, ízlés szerint sóval és kiskanálnyi őrölt csilipaprikával.

DSC_0341.JPG

A kókusztejet (ez alig volt tej, inkább krémes arcát  mutatatta) fűszerezés előtt tettem bele, és összekeverve rotyogtattam pár percig.

DSC_0344.JPG

Zaftos, ízes, selymes állagú húst kaptam, amihez köretként kukoricát pároltam és kézi tarhonyát tálaltam. Egyszerű és nagyon finomságos étel, csak ajánlani tudom!!!!

DSC_0342.JPGDSC_0343.JPG

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek látogass el Facebook oldalamra, ahol támogathatsz egy kattintással!    Thx!!https://www.facebook.com/Mohamamafozocskezik      

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!