Moha főz

Holnap halnap

DSC_0093.JPG

Mondtam tegnap, amikor csodás vörösszárnyú keszeget kaptunk délután.

DSC_0080.JPGDSC_0082.JPG

Szeretem a halat, de elég ritkán eszem. Nemrég Tokajban jártunk, ahol ismerősünk áradozott egy helyről, miszerint ott nagyon friss és finom a hal, magad választhatod ki, melyik példányt kéred. Esküszöm azt gondoltam, valami különleges étterem, aztán kiderült, hogy a körforgónál az első halsütő bódé.

DSC_0785.JPGDSC_0786_1.JPG

DSC_0790.JPGDSC_0793.JPG

Megálltunk, és ettünk is halat. Én szürkeharcsa- filét választottam, a többiek  kárászt.

A környezet klassz, melletted a Tisza csordogál, és végül az étel is ízletesnek bizonyult. Csak a papírtálcákkal és a műanyag evőeszközökkel nehéz megbirkózni 🙂

DSC_0787_1.JPG

Azt hiszem, azonban az otthon sütött hallal, semmi sem veheti fel a versenyt. A megtisztított halacskákat 1,5 centiméterenként beírdaltam és alaposan besóztam. Állni hagytam, majd paprikás lisztben megforgatva forró olajban kisütöttem.

DSC_0087.JPG

Rizzsel tálaltam, citrommal meglocsolva .

DSC_0092.JPG

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek látogass el Facebook oldalamra, ahol támogathatsz egy kattintással!    Thx!!https://www.facebook.com/Mohamamafozocskezik      

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!