Moha főz

Csirkecomb baconben sütve

Olcsó, egyszerű, finom!

A szalonnába tekert csirkecomb zamatos, omlós és finom fűszeres.

Mégsem szárad ki, hisz ettől a bacon megóvja, sőt isteni ropogósra rásül.

Hozzávalók:

8 db csirke felsőcomb

1 csomag bacon szalonna

1-1 teáskanál só-bors-majoranna

1 evőkanál olaj.

Elkészítés:

A combokat fűszerezzük, majd egyesével betekerjük a szalonnába.

Egy hőálló tálat vékonyan kiolajazunk, ebbe helyezzük a bebugyolált húst.

A sütőnk legmagasabb fokozatán szép pirosra sütjük (kb 30 perc).

Burgonyapürével és uborkával tálaltam.

Jó étvágyat hozzá!

Tipp: alsócomb és csirkemell is készíthető hasonlóan, sőt szűzérme is.

 

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek látogass el Facebook oldalamra, ahol támogathatsz egy kattintással!    Thx!!https://www.facebook.com/Mohamamafozocskezik      

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!