Moha főz

A birsalma két arca: sajt és szörp.

A birsalmasajt nagyon menő mostanság, felkapott csemege.  Nem véletlenül drága, ha valahol  megvesszük és nem saját magunk készítjük.  Minimum 3-4 óránkat rá kell áldoznunk ha hozzá akarunk fogni! Amondó vagyok: megéri! Bátran kezdjünk neki! A birs illata átható, jellegzetesen finom, nagyi szobáját idézi számomra, ahol a tömör, nehéz szekrény tetején sorakoztak egész télen! De a… Tovább »

Birsalmasajt, te édes!

Készítsünk sokáig elálló édességet az ősz sztárgyümölcséből! A birsalma illata összetéveszthetetlen: átható, erős és nagyon finom. Legalábbis az én orromnak. Nagymamám mindig a szekrény tetején tárolta őket, ott üldögéltek, míg bele nem pottyantak a fazékba. Egyik kedvenc gyümölcsöm, már ha egyszer választani kéne, mert mindet szeretem, sőt odavagyok értük! Ha sajtkészítésre adnánk a fejünket, mint… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!