Ismét időtakarékos, mégis népszerű receptet osztok meg veletek. A pizzás csiga leveles tésztából nagyon hamar elkészül, s csak a sütési időt kell valahogy türelmesen kivárni. A kész fagyasztott levelestésztát felengedjük szobahőmérsékleten és kinyújtjuk. A következőképp töltjük meg: közvetlenül a tésztára házi vagy bolti pizzakrémet kenünk. Erre kerül egy marék csemege kukorica, kb. 10 dkg szalámi… Tovább »
Pizzás csiga pillanatok alatt
Ismét időtakarékos, mégis népszerű receptet osztok meg veletek. A pizzás csiga leveles tésztából nagyon hamar elkészül, s csak a sütési időt kell valahogy türelmesen kivárni. A kész fagyasztott levelestésztát felengedjük szobahőmérsékleten és kinyújtjuk. A következőképp töltjük meg: közvetlenül a tésztára házi vagy bolti pizzakrémet kenünk. Erre kerül egy marék csemege kukorica, kb. 10 dkg szalámi… Tovább »

A házilag sütött pizzás csigának nincs párja! Mondhatnám, hogy hedonistáknak ajánlom, mert annyi finom alapanyag kerül bele, és annyira harmonizálnak az ízek benne. Akkor mondom! 🙂 Finom, sűrű paradicsom, fűszerezve kakukkfűvel, bazsalikommal, frissen őrölt fekete borssal, fokhagymával, oregánóval. S ha ennyi nem lenne elég, dúsítva bársonyos aszalt paradicsommal. Az olívaolajból is kerül bele, amiben…