Moha főz

Fűszeres, egyben sült pulykacomb

Csontos, nem filézett hús, így finomabb. Egészen más íze van a pulykacombnak, ha a csonttal együtt sütjük meg. Zamatosabb, ízesebb. A fűszerezés is fontos, jó ha már egy nappal előtte bepácoljuk. Páclé: 1,5 dl olívaolaj 1 teáskanál kakukkfű 1 kis szál rozmaring 4 nagy gerezd fokhagyma 1 cm friss gyömbér só. Az egész csontos pulyka… Tovább »

Sült pulykacomb céklás rizottóval

Aki egy kicsit is odafigyel a táplálkozására, az tudja milyen egészséges a cékla. Én konkrétan azért szeretem, mert vérképző és segít a vérszegénységem leküzdésében. A céklalé önmagában nem kifejezetten jó ízű, de sárgarépával vagy uborkával kombinálva feldobhatjuk “egész finom”-má. A rizottóba keverve csodás vörös színével megfesti az ételt, egészen egzotikus külsőt adva neki. A céklás… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!