Csokoládé mousse

Bár semmi nagyzolás, egyszerű csokihab. Annak viszont kiváló!

Vettem 15 dkg 52%-os kakaótartalmú szerencsi csokit, amit lassú tűzön fél dl házitej társaságában felolvasztottam.

Langyosra hűtve 25 dkg mascarponét kevertem belé.

Felvertem 2 dl tejszínt keményre 2 dkg porcukorral.

A két finomságot elkevertem, de előbb még a mascarponés csokimhoz őrölt fahéjat és chilipaprikát szórtam.

Kész is a krémes-csokis csoda, ami kicsit kesernyésen édes. Vadítóan élvezed ahogy elolvad a nyelveden! Úgyhogy vigyázat, csak módjával kanalazd! Nehogy elcsapd a gyomrod!

Mandulaforgáccsal 🙂

Gránátalmával.

Címkék:

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek látogass el Facebook oldalamra, ahol támogathatsz egy kattintással!    Thx!!https://www.facebook.com/Mohamamafozocskezik      

Tovább a blogra »