Ha csokis édességre vágyunk, ennél nincs egyszerűbb.
Elkészítünk egy roppant letisztult, ám annál finomabb csokoládé ganache-t, amibe belemártogatjuk a gyümölcsöt.
Hozzávalók:
10 dkg étcsokoládé
1 dl tejszín (állati eredetű)
50 dkg eper
Az étcsokoládét darabokra törjük. Egy edényben felmelegítjük a tejszínt alacsony hőfokon, és beledobjuk a csokoládét.
Folyamatos kevergetés mellett felolvasztjuk .
Az epret megmossuk, lecsumázzuk, felszúrjuk egy pálcikára.
A forró csokiba mártjuk.
Kicsit hagyjuk rajta megdermedni.
Szórhatunk rá díszcukorkát is.
Azon frissiben fogyasztjuk.
Finom banánnal, kivivel vagy ananásszal is!
Jó étvágyat hozzá!
Ha tetszett a bejegyzés, kérlek látogass el Facebook oldalamra, ahol támogathatsz egy kattintással! Thx!!https://www.facebook.com/Mohamamafozocskezik